Τα συμπληρώματα διατροφής

Αξίες

Οι αξίες μας

Μέλι

Υγεία

Διατήρηση παλιών παραδόσεων

Παραγωγικότητα

Συνεχής ανάπτυξη

Διατήρηση παλιών παραδόσεων

Στο σύγχρονο κόσμο οι άνθρωποι επιστρέφουν όλο και πιο συχνά σε χιλιετείς πηγές της ζωής, επιλέγοντας μέλι και τη δύναμη της φύσης. Σε όλες τις ηπείρους το "νέκταρ των θεών" έχει γίνει η κινητήρια δύναμη παραγωγής τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Η προέλευση και η εμπειρία της μελισσοκομίας στην αρχαία Ελλάδα οδήγησαν σε μια κατεύθυνση όπως η μελισσοθεραπεία. Αυτή είναι μια μέθοδος θεραπείας με προϊόντα μελισσοκομίας: μέλι, γύρη μελισσών, πρόπολη, βασιλικός πολτός, κερί και δηλητήριο μελισσών. Η εμπειρία των Ελλήνων επιστημόνων και στοχαστών των προηγούμενων ετών δείχνει ότι η μελισσοθεραπεία είναι μια καθολική κατεύθυνση που μπορεί να ανοίξει νέα σύνορα για την υγεία και την ομορφιά μας. Μια νέα ιστορία της αρχαίας εμπειρίας αποκαλύπτεται στα προϊόντα Apitamax!

Παραγωγικότητα

Επεκτείνουμε συνεχώς τα όρια των ερευνών για την ανάπτυξη βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων που εξασφαλίζουν καλύτερα αποτελέσματα για τους καταναλωτές μας και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους.

Συνεχής ανάπτυξη

Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες μας και στην ανατροφή ενός ιδιαίτερα παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος με ισχυρή αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Μέλι

Το μέλι, το κερί, η γύρη λουλουδιών, ο βασιλικός πολτός, η πρόπολη, η γύρη μελισσών (perga) και άλλα προϊόντα μελισσών επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.
10 κύριες ωφέλιμες ιδιότητες:
1. Ιδιαίτερα θρεπτικό
2. Αντιοξειδωτικό
3. Βελτιώνει την πέψη
4. Διεγέρτης ανάπτυξης
5. Ελιξίριο νεότητας
6. Θεραπεία για την αναιμία και την ανεπάρκεια βιταμινών
7. Προστατεύει από οξείες ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος
8. Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία
9. Αντι-στρες και θεραπεία για αϋπνία
10. Θεραπεία για το γαστρικό έλκος

Υγεία

Τα προϊόντα Apitamax έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την υγεία σας και να σας κάνουν να νιώθετε πραγματικά υπέροχα.

Ιβάνοβα Όλγα

12 Νοεμβρίου 2020

Έχω δοκιμάσει μερικές μάρκες πολυβιταμινών στο παρελθόν και στα σοβαρά δεν έχω παρατηρήσει ποτέ τη διαφορά μέχρι που άρχισα να αγοράζω τη μάρκα Apitamax. Πιστεύω ότι αυτές οι πολυβιταμίνες δουλεύουν επειδή είναι εντελώς φυσικές και δεν είναι χημικά επεξεργασμένες.

Ιβάνοβα Όλγα

12 Νοεμβρίου 2020

Συνήθως δεν ένιωθα τη διαφορά όταν έπαιρνα το προβιοτικό. Έτσι, με εξέπληξε αυτό που πραγματικά κάνει. Άρχισα να το παίρνω καθημερινά και το φούσκωμα εξαφανίστηκε γρήγορα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό το προβιοτικό και το συνιστώ επίμονα.

Ιβάνοβα Όλγα

12 Νοεμβρίου 2020

Αγοράζω συνεχώς το σύμπλεγμα Βιταμίνη D+Mg+Ca. Μου αρέσει ότι περιέχει όλα τα βασικά συστατικά για την υγεία των οστών, και ότι παράγεται σε φυτική βάση. Apitamax είναι εξαιρετικές βιταμίνες χωρίς ΓΤΟ. Συνιστώ αυτό το προϊόν σε όλους.

Επικοινωνία

Για να μας κάνετε μια ερώτηση ή να αφήσετε ένα μήνυμα, συμπληρώστε τη φόρμα